Tisztelt Érdeklődő!

Köszöntjük az  "ÁSZ" Autósiskola weboldalán. Az iskola 1995 óta működik, jelenleg családi vállalkozásban. Molnár Károly vagyok az iskola vezetője,  feleségem Molnár Henrietta, aki az Önök ügyeit intézi.

2017 óta saját szervezésben bonyolítjuk a közúti elsősegélynyújtás tanfolyamot.

Folytatva a hagyományokat, folyamatosan tartunk kihelyezett tanfolyamokat Fonyódon, Balatonbogláron és Kőröshegyen. Reméljük, hamarosan Önt is tanulóink között tudhatjuk! Mindannyian azon dolgozunk, hogy Ön minél előbb kezébe vehesse jogosítványát!

Molnár Károly - Molnár Henrietta                                                            

 

 

 

 Elméleti oktató

Molnár Károly

Telefonszám: 20/933-8048

 

Közúti elsősegélynyújtás oktató

Farkas Ferenc

Telefonszám: 20/927-8412

 

Gyakorlati oktatóink
Varga István (Ádánd) Skoda Felicia (benzin üzemű) 

Telefonszám: 30/489-9985

 

Nagy Gábor (Kőröshegy, Siófok) Suzuki SX4 (benzin üzemű)
Telefonszám:  20/444-9936

Zrínyi László (Balatonszemes) Suzuki Wagon(dízel üzemű) 

Telefonszám: 20/228-2089


Dencs Zoltán (Siófok) Citroen C3(dízel üzemű) 

Telefonszám: 30/227-0100
Varga Ferenc (Balatonlelle, Siófok) Toyota Yaris(dízel üzemű) 

Telefonszám: 70/555-0541Hasznos információ az állami támogatáshoz:

 JOGOSULTSÁGGAL KAPCSOLATOS TUDNIVALÓK:  A „B” kategóriás vezetői engedély megszerzéséhez szükséges elméleti tanfolyam, illetve elméleti vizsga díjának megfizetéséhez az állam támogatást (a továbbiakban: támogatás) nyújt. A támogatást az a magyar állampolgár vagy a nemzeti felsőoktatásról szóló 2011. évi CCIV. törvény 39. § (1) bekezdés a) és c)-h) pontjában meghatározott személy veheti igénybe, aki

- a „B” kategóriás vezetői engedély megszerzéséhez szükséges sikeres közlekedési alapismeretek vizsgát 2018. július 1-jét követően tette le, és a vizsga napján a 20. életévét még nem töltötte be, vagy

- a 20. életévét már betöltötte, és a vizsga napján - csecsemőgondozási díjban, - gyermekgondozási díjban vagy - gyermekgondozást segítő ellátásban részesült, feltéve, hogy korábban a támogatást még nem vette igénybe és a „B” kategóriás vezetői engedély megszerzéséhez szükséges sikeres közlekedési alapismeretek vizsga letételére 2020. június 30-a után került sor.

Az igény előterjesztésének határideje A támogatás iránti kérelem a „B” kategóriás vezetői engedély megszerzéséhez szükséges közlekedési alapismeretek vizsga sikeres letétele napjától számított egy éven belül terjeszthető elő. A megjelölt határidő jogvesztő. A támogatás mértéke A támogatás mértéke a közlekedési alapismeretek tanfolyam díjának és a sikeres közlekedési alapismeretek vizsga igazgatási szolgáltatási díjának ténylegesen megfizetett összege, de legfeljebb 25000 forint.