Tisztelt Érdeklődő!

Köszöntjük az  "ÁSZ" Autósiskola weboldalán. Az iskola 1995 óta működik, jelenleg családi vállalkozásban. Molnár Károly vagyok az iskola vezetője,  feleségem Molnár Henrietta, aki az Önök ügyeit intézi.

A cég átvétele óta az oktatói létszámot megháromszoroztuk, ami Önöknek nagyobb választási lehetőséget kínál. Őket és járműveiket  megtekinthetik itt a honlapon. Tanulóink visszajelzései is igazolják, hogy jól dolgoznak kollégáink. 

2017 óta saját szervezésben bonyolítjuk a közúti elsősegélynyújtás tanfolyamot.

Folytatva a hagyományokat, folyamatosan tartunk kihelyezett tanfolyamokat Fonyódon, Balatonbogláron és Kőröshegyen. Reméljük, hamarosan Önt is tanulóink között tudhatjuk! Mindannyian azon dolgozunk, hogy Ön minél előbb kezébe vehesse jogosítványát!

Molnár Károly - Molnár Henrietta                                                            

 

Irodánkat és tantermünket Siófokon a Sió Plaza mellett keresse:

 

 

 

 

 

 

 Elméleti oktató

Molnár Károly

Telefonszám: 20/933-8048

 

Közúti elsősegélynyújtás oktató

Farkas Ferenc

Telefonszám: 20/927-8412

 

Gyakorlati oktatóink

Németh Lajos (Siófok)  Peugeot (dízel üzemű)

Telefonszám: 70/904-5626

Makarész Krisztián László 
Isten veled!Varga István (Ádánd) Skoda Felicia (benzin üzemű) 

Telefonszám: 30/489-9985

 

Nagy Gábor (Kőröshegy, Siófok) Suzuki SX4 (benzin üzemű)
Telefonszám:  20/444-9936

Zrínyi László (Balatonszemes) Suzuki Wagon(dízel üzemű) 

Telefonszám: 20/228-2089


Dencs Zoltán (Siófok) Citroen C3(dízel üzemű) 

Telefonszám: 30/227-0100
Varga Ferenc (Balatonlelle, Siófok) Toyota Yaris(dízel üzemű) 

Telefonszám: 70/555-0541
Kiss Gyula (Pusztaszemes) Suzuki Swift (benzin üzemű) 

Telefonszám: 20/250-8387Hasznos információ az állami támogatáshoz:

 JOGOSULTSÁGGAL KAPCSOLATOS TUDNIVALÓK:  A „B” kategóriás vezetői engedély megszerzéséhez szükséges elméleti tanfolyam, illetve elméleti vizsga díjának megfizetéséhez az állam támogatást (a továbbiakban: támogatás) nyújt. A támogatást az a magyar állampolgár vagy a nemzeti felsőoktatásról szóló 2011. évi CCIV. törvény 39. § (1) bekezdés a) és c)-h) pontjában meghatározott személy veheti igénybe, aki

- a „B” kategóriás vezetői engedély megszerzéséhez szükséges sikeres közlekedési alapismeretek vizsgát 2018. július 1-jét követően tette le, és a vizsga napján a 20. életévét még nem töltötte be, vagy

- a 20. életévét már betöltötte, és a vizsga napján - csecsemőgondozási díjban, - gyermekgondozási díjban vagy - gyermekgondozást segítő ellátásban részesült, feltéve, hogy korábban a támogatást még nem vette igénybe és a „B” kategóriás vezetői engedély megszerzéséhez szükséges sikeres közlekedési alapismeretek vizsga letételére 2020. június 30-a után került sor.

Az igény előterjesztésének határideje A támogatás iránti kérelem a „B” kategóriás vezetői engedély megszerzéséhez szükséges közlekedési alapismeretek vizsga sikeres letétele napjától számított egy éven belül terjeszthető elő. A megjelölt határidő jogvesztő. A támogatás mértéke A támogatás mértéke a közlekedési alapismeretek tanfolyam díjának és a sikeres közlekedési alapismeretek vizsga igazgatási szolgáltatási díjának ténylegesen megfizetett összege, de legfeljebb 25000 forint.